Wedden op de ATP World Tour 500 Series Tennis

ATP 500 wedden

De ATP World Tour 500 Series is de derde graad van tennis toernooien georganiseerd door de Association of Tennis Professionals (ATP).

De Grand Slam toernooien zijn de hoogste graad daarna volgt de ATP World Tour Masters 1000 en dan komt de ATP World Tour 500 Series en hierachter de laagste graad ATP World Tour 250 Series.

De voorgangers van deze serie waren de Grand Prix Super Series, ATP International Series Gold en de Championship Series. De serie kent 13 toernooien, waar de winnaar 500 punten behaalt als hij het toernooi wint bij het enkelspel, vandaar ook de naam van de series.

De toernooien hebben een deelnemersveld van 32,48 of 56 voor het enkelspel, bij het dubbelspel 16 en 24.

Wat heb je nodig om weddenschappen af te sluiten op ATP 500 World Tour Series?

Wij hebben voor jou de beste bookmakers geselecteerd voor het wedden op de ATP 500 World Tour Series tegen de hoogste quoteringen.

Bookmakers ATP World Tour 500 Series

Wil je wedden op de ATP World Tour 500 Series Tennis?

Wij van sportgokken.euhebben de beste en veiligste bookmakers voor je geselecteerd op het gebied van tennis.

Al onze bookmakers zijn beoordeeld op een aantal criteria zoals:

  • Het aanbod van tennis weddenschappen
  • Welkomstbonussen voor nieuwe spelers
  • De hoogte van quoteringen
  • Extra promoties
  • Gebruikersvriendelijkheid website

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn veilig bevonden om weddenschappen bij af te sluiten. Zo hoef je je nergens zorgen om te maken en kan je met een gerust hart een weddenschap afsluiten.)

Bekijk alle bookmakers >

Toernooien

Hieronder hebben we alle toernooien die deel uitmaken van de ATP World Tour 500 Series op een rijtje gezet, ze zijn staan op chronologische volgorde.

[table id=6 /]

Toernooi opzet & Punten

De toernooien hebben variërend een deelnemersveld van 32, 48 of 56 voor het enkelspel, en 16 en 24 voor het dubbelspel.

Het is verplicht voor de topspelers om ten minste 4 ATP World Tour 500 Series toernooien te spelen, inclusief een na de US Open, als ze er minder dan 4 spelen of niet een spelen na de US Open krijgen ze een “nul” score voor ieder toernooi gemist.

De volgende punten worden toegekend aan de tennissers: 16e ronde = 45 punten, kwartfinale = 90 punten, halve finale = 180 punten, finale = 300 punten, winnaar = 500 punten.

Live Wedden op de ATP 500 World Tour Tennis

De populariteit van het live wedden op de tennis is niet te stoppen, tegenwoordig doet iedereen het. Dat is natuurlijk niet zonder reden, het brengt vele voordelen met zich mee.

Zo hoef je niet meer perse voordat de wedstrijd begint je weddenschap af te sluiten over wie de partij gaat winnen en kan je de eerste games rustig aanzien om het krachtsverschil te bestuderen.

Tevens bied het vele wed mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren, zoals het wedden op wie wint de volgende set, wie wint de volgende game enzovoorts.

Mobiel Wedden op Tennis

Bijna iedereen heeft een mobiele smartphone, het is rete handig voor van alles. Mobiel wedden is helemaal in!

Zo ook om te wedden op tennis en andere sporten. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon en een internet verbinding en je kan overal waar je ook maar bent snel weddenschappen afsluiten.

Je hoeft niet meer vanachter je computer of laptop te wedden. Al onze bookmakers bieden de mogelijkheid om te wedden via je iPhone of Android telefoon.

Wedden op Tennis

Wil je wedden op tennis maar weet je niet waar je moet beginnen?

Neem dan eens een kijkje naar ons artikel “Tennis wedden” waar de meest voorkomende tennis weddenschappen worden beschreven voor de beginnende tennis-punter.

Wij van sportgokken.eu bieden ook het laatste tennis nieuws en wedtips aan.

Bekijk alle goksites >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.