Live wedden

(Ge-update 25/05/2020)

Het plaatsen van een live weddenschap wordt steeds populairder, ben je op zoek naar bookmakers waar je live kan wedden?

Zoek niet verder, je bent bij ons aan het goede adres.

We hebben de beste live bookmakers op het gebied van live gokken op voetbal en andere sporten voor je uitgezocht.

 

Wil je beginnen met live wedden op sport, zoals live wedden op voetbal, basketbal of alle andere sporten?

Bezoek dan nu vrijblijvend onze beste live wedden bookmakers.

Ga naar Bookmakers

Ontvang als nieuwe speler bij al onze bookmakers een 100% Stortingsbonus

 

Wat is live wedden?

Het fenomeen live wedden is overgevlogen vanuit Engeland, het wordt daar ook wel live betting genoemd. Het houdt in dat je live een weddenschap afsluit op een wedstrijd of evenement dat bezig is, dat kan bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd zijn.

Dit kan enorm veel voordelen opleveren, zo kan je als je onzeker bent over een bepaalde weddenschap even het verloop van de wedstrijd afwachten en dan inzetten. Zo verhoog je de kansen op een succesvolle weddenschap.

Toch is het niet zo gemakkelijk als het klinkt en kost het tijd om je vaardigheden in het online live wedden op sport te verbeteren. Wij hebben 5 onmisbare tips voor je op een rij gezet waar je alvast rekening mee kan houden:

 

1. Timing is de sleutel

Net zoals bij veel dingen in het leven is de timing heel erg belangrijk, zo ook bij live wedden op sport. Je moet het juiste moment kiezen om je weddenschap in te zetten, dit is zowel het interessante maar ook moeilijke gedeelte van het live wedden.

We nemen even het voorbeeld van het live wedden op voetbal. Probeer altijd de wedstrijd goed te lezen en patronen te herkennen, zie je achterin de linksback opkomen? Zakt de spits terug? Spelen ze de laatste 20 minuten als ze voorstaan altijd met 10 man achter de bal? Je moet bijvoorbeeld niet inzetten als de tegenstander al 15 minuten vol op de aanval aan het spelen is en je voelt dat er een doelpunt gaat vallen. Is de tegenpartij gevaarlijk met standaard situaties? Zet dan absoluut niet in bij een corner of vrije trap.

Kijk hierbij ook met een schuin oog naar de odds en als je waarde ziet sluit je snel een weddenschap af. De laatste 5 tot 10 minuten van de wedstrijd, stijgen de quoteringen als een malle. Maak hier gebruik van als ervaren (voetbal-)punter.

 

2. Doe goed onderzoek vooraf

Als je succesvol live wilt wedden op sport is het slim om vooraf onderzoek te doen, of je nu gaat wedden op een UFC gevecht of een basketbal wedstrijd. Dit zorgt ervoor dat je meer informatie hebt, en hoe meer informatie hoe groter de kans van slagen om een winnende weddenschap af te sluiten.

Stel je voor dat live wilt gaan wedden op McGregor vs Khabib tijdens UFC 229. Dan is het handig om te weten dat McGregor moeite heeft met 5 rondes te vechten, dus dat als Khabib de eerste 3 rondes is doorgekomen, hij een grotere kans maakt om het gevecht te winnen. Sluit dan je weddenschap af aan het einde van de derde ronde.

Het onderzoek wat je voor het gevecht hebt gedaan is natuurlijk niet altijd leidend, als je live ziet dat McGregor het hele gevecht aan het domineren is en Khabib kansloos, dan is die informatie natuurlijk belangrijker en sluit je je weddenschap op McGregor als winnaar af.

 

3. Zoek de juiste weddenschap

Eigenlijk verschilt het live wedden vrij weinig van de ouderwetse pre-play weddenschappen. Het draait bij beiden namelijk om de winnende weddenschap uit te kiezen. Dit doe je door de hoogte van de quoteringen te bekijken en dan je eigen berekening (inschatting) op los laten.

Wie gaat er volgens jou winnen? Het kan best zijn dat je eens verkeerd zit maar als je op de lange termijn maar meer winnende dan verliezende weddenschappen live afsluit dan zal je winst maken. Sluit alleen weddenschappen af waarvan je alle factoren van hebt afgewogen en voldoende kennis van de sport en het eventuele team of speler hebt. Ga geen weddenschappen aan in bijvoorbeeld de Eredivisie, als je eigenlijk alleen maar de Premier League en La Liga volgt.

Soms is het ook goed om tijdens het live wedden de wedstrijd of het gevecht te volgen en dan op te schrijven welke weddenschappen je had willen afsluiten. Dan als het is afgelopen het eventuele resultaat bekijken. Doe dit een paar keer en je wordt er steeds beter in. Het is ook verstandig om alle winsten/verliezen op te schrijven in een administratie, zo kan je na verloop van tijd je eigen ROI (Return on Investment) berekenen.

 

4. Controleer altijd goed de inzet

Dit geld eigenlijk voor alles in het leven wat met geld te maken heeft. Als je een overschrijving doet kijk je ook altijd twee keer wat je hebt ingevuld. Bij een contante zakelijke transactie tel je het geld vaak ook twee keer na. Bij het live wedden op sport is het ook zo dat je meestal nogal gehaast te werk gaat, omdat de odds continue aan het veranderen zijn.

Tijdens dit snelle spel maak je gemakkelijker fouten dan normaal, wat minder prettige gevolgen kan hebben voor je balans. Als je bijvoorbeeld een weddenschap van €100 wil afsluiten maar je drukt per ongeluk ongemerkt een 0 teveel in, dan kan het zo maar zijn dat ongewenst je hele bankroll op het spel zet. Mocht je Guus Geluk zijn dan kan dit natuurlijk ook goed uitpakken en ben je in 1 klap miljonair!

Controleer dus altijd tweemaal hoeveel je gaat inzetten om nare vergissingen te voorkomen.

 

5. Zorg ervoor dat de wedstrijd die je kijkt echt live is

Een van de risico´s die er zijn met het live wedden op sport is dat je livestream net wat achterloopt en dus de verkeerde weddenschappen afsluit. Kijk altijd goed of de livestream die je online volgt wel echt live is en niet een paar seconden of soms wel tientallen achterloopt. Zou zo het kunnen gebeuren dat je inzet op een overwinning van Ajax, terwijl Feyenoord in de tussentijd net heeft gescoord, dan ben je helaas je geld kwijt.

Meestal is dat echter niet het geval maar controleer het toch goed als je besluit online een wedstrijd te volgen en er live op te wedden. Om er zeker van te zijn kan je een stream volgen van de online bookmakers, die zijn gegarandeerd op de seconde live, mocht dat niet het geval zijn, zijn ze verplicht om hem uit te zetten. Live streamen van sport via bookmakers ondervind je dus nooit vertraging.

Een van de veiligste opties is echter het via de televisie volgen, tennis wedstrijden en of golf via Ziggo Sport en wielrennen via Eurosport of Canvas. Onze nationale voetbalcompetitie de Eredivisie volg je via Fox Sports etc.

Naast het op televisie volgen kan je ook naar het sport evenement toe gaan en op de tribune een weddenschap afsluiten via je mobiele telefoon, dan weet je in ieder geval zeker dat er geen vertraging op zit!

 

Wil je beginnen met Live te Wedden op Sport? Bezoek nu vrijblijvend MrPlay.com

Bij Mr Play Sport vind je het grootste aanbod aan sport weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek MrPlay.com >

(Ontvang nu een stortingsbonus van 100%)

1

One thought on “Live wedden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

loader