Aanbevolen

Beste bookmakers

Het wedden bestaat al sinds het begin van het bestaan van de mens, het zal je dan ook niet verrassen dat er veel over is gepraat over de jaren heen.

Je kan referenties tot het sport wedden bijna overal vinden waar je kijkt, tot eeuwen oude spreekwoorden, grappen van literaire helden en wijze woorden van professionele gokkers.

We hebben de meest interessante en nuttige wed-quotes bij elkaar verzameld – van sommige zal je moeten lachen en andere helpen je misschien op het lange termijn om geld te verdienen met het online wedden.

Lees het artikel helemaal door naar beneden en ontvang een verrassing…

 

1. Stop wanneer je voorstaat, alle beste gokkers doen het.

(Engels: “Quit while you’re ahead, all the best gamblers do.”)

Deze heb je bijna zo goed als zeker al eens gehoord ook al heb je nog weinig ervaring met het wedden, het wordt je eveneens vergeven als je ze nog niet had gehoord.

Deze quote komt van Baltasar Gracian y Moralas (1601 – 1658) , een Spaanse priester lid van de orde der jezuïeten, schrijver en filosoof waarschijnlijk het meest bekend om zijn boek ‘The Art of Wordly Wisdom'.

 

2. Hopen terug te verdienen wat je hebt verloren, is waar een gokker aan kapot gaat.

(Engels: “Hoping to recoup is what usually ruins the gambler.”)

Dit Ierse spreekwoord geeft je een belangrijk advies voor je wed-strategie: ga nooit je verliezen proberen goed te maken. Volg deze wijze woorden en wie weet ontvang je ‘het geluk van de Ieren' en neem ook altijd een omgekeerde horseshoe en een klavertje vier mee waar je ook gaat wedden.

 

3. Een Gokker maakt nooit dezelfde fout twee keer, eerder drie keer of vaker.

(Engels: “A gambler almost never makes the same mistake twice. It’s usually four or more times.”)

Deze quote komt van een professionele poker speler en schrijver die veel interessante ideen heeft van de online gok industrie en wie er in spelen. Deze bied helemaal een interessant perspectief.

We kennen allemaal wel iemand die niet kan stappen nadat hij heeft verloren (of vaak dezelfde fouten maakt). Als je jezelf herkent in deze quote is het slim om naar je strategie te gaan kijken.

 

4. Als je (online) gaat wedden, beslis dan drie dingen in het begin: welk spel je gaat spelen, de inzet en wanneer je gaat stoppen.

(Engels: “If you must play, decide upon three things at the start: the rules of the game, the stakes, and the quitting time.”)

De Chinezen hebben als volk veel ervaring met het wedden/gokken het eerste bewijs gaat terug naar 2300 BC in het oude China waar een soort domino spel met tegels werd gespeeld.

Deze quote is waarschijnlijk de eerste wed-strategie geregistreerd in de boeken en in het tijdperk van online wedden op sport en online casino spellen nog net zo relevant.

 

5. Met het online gokken, moeten er veel verliezen zodat er een paar kunnen winnen.

(Engels: “In gambling, the many must lose in order that the few may win.”)

Deze quote komt direct van George Bernard Shaw een Ierse politieke activist – hij had ook een sterke afkeer tegen online gokken. Er zit een kern van waarheid in – echter moet je zorgen dat jij diegene bent die wint.

 

6. Kijk rond om de tafel, als je geen loser ziet, sta op, want dan ben jij het.

(Engels: “Look around the table. If you don’t see a sucker, get up, because you are the sucker.”)

Thomas Austin Preston JR, een professionele poker speler en wereldklasse gokker en lid van de Poker Hall of Fame (1992). ‘Amarillo Slim' heeft een keer toegegeven in één nacht meer dan $200,000 te verliezen. Waarschijnlijk zei hij deze quote tegen zichzelf in de spiegel na die kleine vergissing.

 

7. Wed alleen op sporten waar je verstand van hebt, en speel altijd om te winnen niet om bezig te zijn.

Door redactie van sportgokken.eu zelf bedacht.

Uit eigen ervaring hebben we gemerkt dat als je jezelf voorneemt echt alleen in te zetten als je een goed gevoel hebt over een weddenschap in plaats van uit pure verveling of tijdverdrijf in te zetten, dat je dan op lange termijn veel meer geld wint (en veel minder verliest!)

 

Bookmakers

Wil je de gokquotes en wedwijsheden die je net hebt gelezen in je nieuwe wed avontuur?

Dan hebben wij de beste bookmakers voor je uitgezocht – Neem nu eens vrijblijvend een kijkje en bekijk welke je het beste bevallen. Bij veel van onze online bookmakers kan gebruik maken van freebets of welkomstbonussen.

(Verrassing exclusief voor sportgokken.eu spelers bij Circus ontvang je nu een €250 freebet).

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

 

 

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.

Welke leeftijd heeft u?

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.