Wedden op de KNVB Beker 2023/2024

KNVB Beker wedden

De TOTO KNVB Beker is de oudste Nederlandse voetbalcompetitie en wordt georganiseerd door de Nederlandse voetbalbond de KNVB.

Er is een groot publiek voor de KNVB beker omdat de vaak kleinere ploegen ook een serieuze kans maken op een echte prijs.

Wij hebben om deze reden dit artikel geschreven, zodat je een veilige plek kan vinden om te wedden op de KNVB Beker.

Wie gaat er volgens jou de KNVB Beker van 2023/2024 winnen? 

Voorspel de uitslag van de komende KNVB Beker duels en zet deze om in pure winst. Wij van Sportgokken.eu hebben voor jou de beste bookmakers geselecteerd waar je op iedere wedstrijd van de KNVB Beker kan wedden tegen de hoogste quoteringen.

Wil je wedden op de komende KNVB Beker wedstrijden?

 Wedden op de KNVB Beker 2023/2024?

 Wij hebben de laatste en hoogste quoteringen van Bet365.nl voor je:

Bezoek Bet365.nl >

Bezoek nu Bet365.nl voor de volledige lijst van wedstrijden / weddenschappen.

Ontvang nu een gratis welkomstbonus van 100% bij Bet365.

KNVB Beker Bookmakers

Als je wilt wedden op een KNVB Beker wedstrijd?

Dan heb je daar de beste bookmakers voor nodig waar alle wedstrijden aan bod komen.

Wij hebben ze op een rij gezet voor je en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Quoteringen
  • Welkomstbonussen
  • Aanbod van KNVB Beker wedstrijden
  • Veiligheid & betrouwbaarheid

(Al onze bookmakers zijn in het bezit van de benodigde licenties om legaal te opereren op de Europese markt en dus absoluut veliig bevonden.)

Bekijk alle bookmakers >

KNVB Beker favorieten

Het oudste voetbal toernooi van Nederland bestaat al sinds 1898 en is sinds 1961 onafgebroken gespeeld. De record winnaar is Ajax Amsterdam met 16 beker overwinningen, hierna volgen Feyenoord met 13 en PSV met 9 overwinningen. Het leuke aan de KNVB beker is dat de laatste 10 jaar er 9 verschillende winnaars zijn geweest. Iedereen maakt dus kans.

Net zoals bij het wedden op Eredivisie voetbal zijn er een aantal vaste ploegen favoriet voor de eindoverwinning. Als we naar de KNVB Beker kijken zijn dit eigenlijk dezelfde als bij de Eredivisie met Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven en Feyenoord Rotterdam. Hiernaast heb je een aantal gevaarlijke outsiders die echte cup-fighters zijn zoals FC Utrecht, (FC Twente), Vitesse, AZ Alkmaar.

Toch als je kijkt naar de laatste 10 jaar van de KNVB Beker dat er 9 verschillende winnaars zijn, betekend dat het favoriet zijn niet zoveel zegt in het toernooi format van de beker. Bij de Eredivisie komt het praktisch nooit voor dat er een onverwachte club kampioen wordt.

Zo wonnen bijvoorbeeld PEC Zwolle, FC Groningen en Vitesse in de laatste 5 jaar de KNVB Beker, dat zijn toch niet de grootste ploegen met de sterkste selecties, bij het beker voetbal is de loting ook heel erg belangrijk, als je een gemakkelijk loting hebt kan je ver komen, dit is precies zo bij de Champions League of Europa League.

Kijk dus goed van te voren waar jouw favoriet eventueel tegen moet spelen, hebben ze een gemakkelijke loting? Dan is het slim om te wedden dat ze ver komen, hebben ze echter de topfavorieten allemaal aan hun kant staan? Kijk dan even de kat uit de boom tot de moeilijke wedstrijden zijn geweest.

Wie gaat er volgens jou de finale van de KNVB Beker 2023/2024 winnen? Bij Bet365.nl vind je de hoogste quoteringen voor alle KNVB Beker wedstrijden. (Stort €300 en ontvang €300 gratis.)

Bezoek Bet365.nl >

KNVB Beker live wedden

Het live wedden op voetbal is steeds populairder aan het worden, zo ook het live wedden op de KNVB Beker. Bij het live wedden heb je een veel groter aanbod aan weddenschappen dan tijdens het pre-match wedden. Deze kunnen zeker net zo of nog meer winstgevend zijn en je kan er snel geld mee verdienen als je weet wat je aan het doen bent.

Zo kan je bijvoorbeeld wedden op welke spelers als volgende gele kaarten gaan pakken, welk team de volgende corner gaat nemen, wie er als een penaltie tegen krijgt of zelfs op welk team er een ingooi gaat krijgen. Dit zijn allemaal leuke weddenschappen om op te gokken bij het KNVB Beker voetbal.

Bij het live wedden op de KNVB Beker heb je altijd de hoogste quoteringen op ieder moment van de wedstrijd, ben je dus niet zeker van wie er gaat winnen en wil je even de kat uit de boom kijken? Dan is het slim om even af te wachten en pas na 20 minuten als de wedstrijd bezig is en je goed de verhoudingen kan zien tussen de teams een weddenschap af te sluiten wie er het KNVB Beker duel gaat winnen. Wij hebben hier de 5 onmisbare tips van het live wedden op voetbal op een rij gezet.

Live wedden op KNVB Beker voetbal 2021/2022? Via Betcity.nl altijd de hoogste odds en je kan veilig via Trustly storten bij deze Nederlandse bookmaker.

KNVB Beker geschiedenis

In Nederland op 11 maart 1894 werd naar voorbeeld van de FA Cup in Engeland het eerste voetbalbekertoernooi gespeeld om het ‘Holdertbeeld’. Echter was het niet direct z’n groot succes als nu en door vele afmeldingen waren er maar twee teams aanwezig: Haarlemsche Football Club en HFC Haarlem die het legendarische eerste bekerduel speelden in de Nederlandse voetbalhistorie, het werd duel werd uiteindelijk gewonnen door HFC met 3-1.

Een aantal jaar later, 4 jaar om precies te zijn werd er bij een bondsvergadering in Den Haag op 15 januari 1898 een tweede poging gedaan om een voetbalbeker toernooi te organiseren. De Nederlandsche Voetbalbond besloot in het daaropvolgende jaar het toernooi voro bondsverenigingen te organiseren.

De legendarische ondernemer Hak Holdert stelde daarvoor wederom een beker beschikbaar. Het eerste officiele KNVB Beker toernooi werd toen gewonnen door RAP Amsterdam dat HVV met 1-0 versloeg. Hierna volgende een turbelente tijd voor het beker toernooi dat zelfs periodes niet is gehouden, zo werd het bijvoorbeeld begin jaren 1920 niet gehouden, tijdens de tweede oorlog ook niet en in de jaren 50 zelfs 6 jaar op rij niet.

Het toernooi heeft ook heel wat naamsveranderingen ondergaan zo heeft het bijvoorbeeld de Amstel Cup geheten, Gatorade Cup en nu (vanaf 2018) heet het de TOTO KNVB Beker.

KNVB Beker mobiel wedden

Het wedden op de mobiele telefoon is de laatste tijd enorm toegenomen, hierdoor hebben de meeste bookmakers heel erg hun best gedaan om hun website zo mobiel vriendelijk te maken.

Vroeger moest je moeite doen en via je PC of Laptop een weddenschap afsluiten. Tegenwoordig doe je het met een paar vinger tikken op je telefoon.

Alles is efficiënter aan het worden zo ook het wedden op voetbal en andere sporten. Bij al onze bookmakers is het mogelijk om via je mobiele telefoon weddenschappen af te sluiten op KNVB Beker wedstrijden.

Het maakt niet uit of je nu een Apple iPhone, Samsung, Windows of wat voor telefoon ook hebt. Zolang je een internet verbinding hebt op je mobiele telefoon ben je good to go.

KNVB Beker veelgestelde vragen

Wil je wedden op je amateur club of je clubbie uit de eerste of tweede divisie – het kan allemaal in de KNVB Beker. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het wedden op de Beker.

Via onze bookmakers – waar je kan wedden op alle wedstrijden van de KNVB Beker, ook op je amateur club of eerste divisie team.

Ja, het is mogelijk om te wedden op amateurs clubs in de KNVB Beker via onze bookmakers, wel alleen als je minimaal 18+ bent.

Dat is heel simpel – je kiest één van onze betrouwbare bookmakers uit en meld je daar aan. Stort via Trustly of een andere betaalmethode geld en zoek in de zoekbalk naar ‘Ajax’ je komt dan terecht bij alle weddenschappen beschikbaar voor Ajax. Zoek de KNVB beker weddenschap uit en zit in!

De hoogste odds voor KNVB Beker wedstrijden vind je bij onze bookmakers die zijn uitgezocht en beoordeeld op de hoogte van de quoteringen van o.a. de KNVB Beker.

Door echt geld in te zetten op wedstrijden van de KNVB beker – met name in de eerdere ronden als er nog veel amateur / eerste en tweede divisie clubs meedoen is het interessant.

1

One thought on “Wedden op de KNVB Beker 2023/2024

  • Feyenoord gaat dit jaar de beker winnen… heb er vol vertrouwen in met Robin van Persie hatrick in de finale

Comments are closed.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.