Wedden op Premjer-Liga voetbal

Premjer Liga wedden

(Ge-update 08/08/2021)

Als je wilt  online wedden op de Russische Premjer-Liga heb je een aantal zaken nodig.

De hoogste divisie in het betaalde voetbal in Rusland heet de Premjer-Liga.

De competitie is opgericht in 1992 na de val van het communisme en is de opvolger van het voetbalkampioenschap van de Sovjet Unie.

Er strijden 16 teams in de competitie voor 2 plekken in de Champions League en 3 Europa League plekken.

Wie is jouw favoriet om de Russiche Premjer-Liga te winnen?

Zet je voorspelling nu om in echt geld via onze bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen kan wedden op de Russische competitie.

Bookmakers Premjer-Liga

Wil je online gokken op de Russische Premjer-Liga?

Kijk dan eens bij onze online Nederlandse bookmakers deze zijn geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Aanbod van voetbalwedstrijden
  • Hoogte van quoteringen
  • Welkomst bonussen
  • Gebruikersvriendelijkheid van de website (mobiel)
  • Extra promoties loyale spelers

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks veilig en snel je winst kan terugboeken naar je bankrekening.)

 Bekijk alle bookmakers >

Wie zijn de topfavorieten voor de titel in de Premjer-Liga?

In Rusland heb je net zoals in Nederland een grote 3, Spartak Moskou, Zenit Sint-Petersburg en CSKA Moskou. Spartak Moskou kan je vergelijken met Feyenoord, succes behaald in het verleden maar de afgelopen 15 jaar niet veel meer gepresteerd.

In het verleden hebben er goede Nederlandse voetballers gespeeld zoals Mbark Boussoufa en Royston Drenthe. Niet te vergeten onze twee toptrainers Dick Advocaat en Guus Hiddink, momenteel is een van onze beste spelers actief bij Spartak Moskou, Quincy Promes.

CSKA en Zenit hebben de afgelopen 10 jaar 8 kampioenschappen mogen verdelen en zijn ieder jaar de grote favoriet.

Welke ploegen spelen Europees?

Vooral ploegen die uit Rusland komen hebben te maken met vermoeidheid omdat ze door de verre ligging, gemiddeld veel verder moeten reizen dan ploegen die centraal in Europa liggen.

Ploegen die doordeweeks moeten presteren op de Europese velden laten in het weekend vaak punten liggen, hou hier rekening mee als je een weddenschap wilt afsluiten.

Er is vaak waarde te behalen door te wedden op puntverlies van een favoriet na een zware wedstrijd in de Champions League/Europa League.

Thuisvoordeel in de Premjer-Liga

Let altijd goed op hoe ploegen buiten huis presteren of als ze voor eigen publiek spelen. Vaak zit er een groot verschil tussen en moet je hier rekening mee houden als je een weddenschap wilt afsluiten.

Er zijn ook bepaalde kleinere ploegen die jaar in jaar uit de topfavorieten zonder punten naar huis sturen, ken deze wedstrijden en zorg dat je er van kan profiteren! Lees hier meer over 5 belangrijke factoren die het thuis voordeel uitmaken.

Tactiek, doelsaldo, schorsingen & blessures in de Premjer-Liga

Lees hieronder hoe belangrijk het meenemen van de statistieken en informatie over de tactiek, schorsingen, trainer en doelsaldo in de Premjer-Liga.

Tactiek

Ken de speelstijl en de tactiek van een team, als je weet dat het team de eerste helft altijd de kat uit de boom kijkt en geen doelpunten forceert, is het niet verstandig om te wedden dat er veel doelpunten gaan vallen in de eerste helft.

Gaan ze vanaf minuut 1 vol gas en zetten ze de tegenstander vast?

Dan is het misschien slim om te wedden op veel schoten op het doel, veel corners en veel doelpunten.

Probeer van alle teams in de competitie de speelstijl te kennen, ze kan je ze tegen elkaar afzetten en alvast een inschatting maken van de wedstrijd.

Het doelsaldo

Het doelsaldo geeft belangrijke informatie prijs over een team. Een team met weinig tegengoals is verdedigend sterk, een team met veel goals gescoord is aanvallend sterk. Een team dat weinig goals tegen en veel goals gescoord heeft domineert de wedstrijden.

Bekijk altijd goed in welke duels de goals worden gescoord, scoren ze vaak tegen kleinere ploegen uit of thuis? Let hierop voordat je een weddenschap afsluit.

Schorsingen/Blessures

Als Fjodor Smolov niet meedoet bij FK Krasnodar is de kans groot dat ze minder doelpunten gaan scoren dan als hij er wel bij is. Let altijd goed welke spelers op het wedstrijdformulier verschijnen.

Het gemis van sleutelspelers kan van doorslaggevende invloed zijn, met name voor kleinere ploegen die een mindere sterke bank hebben.

Coach

De coach bepaald de speelwijze en de tactiek en is daarom een vitaal onderdeel van het elftal. Zorg dat je weet welke coaches voor welke speelstijlen en tactieken staan.

Zo kan je veel beter inschatten hoe een wedstrijd gaat verlopen en daar eventueel op inspelen met slimme weddenschappen.

Bet365 is de aanbevolen bookmaker met 4.5 sterren uit 5 voor het wedden op Premjer-Liga Russisch voetbal.

[yasr_overall_rating size=”medium”]

(Aanbevolen door de redactie van Sportgokken.eu – Pieter Jansen (Bookmaker expert, voetbal liefhebber + jaren ervaring in de casino branche aan beiden kanten van het spectrum.)

Wedden op voetbal

Ben je een beginner op het gebied van wedden op voetbal?

Wij van sportgokken.eu hebben speciaal een artikel geschreven “Voetbal wedden” over de meest voorkomende voetbal weddenschappen en deze uitgelegd.

Tevens bieden we het laatste voetbal nieuws, wedtips en voorbeschouwingen aan.

Wil je direct beginnen met het wedden op de Premjer-liga?

Bezoek nu vrijblijvend onze bookmakers en bekijk welke je het beste bevalt.

 Bekijk alle bookmakers >

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.