Wedden op Hockey

Hockey wedden

Ben je nieuwsgierig naar waar kan je wedden op hockey?

In Nederland is hockey een van de populairste sporten van het land, met bijna in iedere stad wel minimaal één hockeyclub. Dat blijkt ook uit de resultaten die we internationaal halen op bijvoorbeeld de wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

In clubverband hebben we ook topteams met bijvoorbeeld HC Bloemendaal, HC Kampong en Oranje Zwart die ieder jaar opnieuw meedoen voor de titel in de Europa Hockey League (EHL).

Wie zijn jouw favorieten om kampioen te worden in de Hoofdklasse hockey?

Om je voorspelling in winst om te zetten heb je de beste bookmakers nodig waar je als Nederlandse speler welkom bent om te gokken op hockey.

Wil je wedden op hockey?

Wedden op het WK Hockey, Nationale competities en de Olympische Spelen?

Betcity.nl bied als enige hockey weddenschappen aan voor Europese spelers.

Bezoek Betcity.nl >

(Profiteer nu van een stortingsbonus van 100% bij Betcity.)

Hockey Bookmakers

Als je een weddenschap wilt afsluiten op hockey heb je als eerste nodig:

De beste Nederlandse hockey bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar de partij die je zoekt tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
  • Hoogte van de odds
  • Aanbod van hockeywedstrijden/weddenschappen
  • Promoties voor loyale spelers
  • Gebruikersvriendelijkheid website (mobiel)

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

Wedden Hoofdklasse

De Hoofdklasse hockey zoals we die nu in Nederland kennen werd voor het eerst geïntroduceerd in 1973, toen de beste twaalf clubs samenkwamen om zich te verenigen in één nationale competitie. Dit waren toen alleen nog de mannen teams, 1981 volgde het vrouwenhockey met ook een Hoofdklasse. De Nederlandse Hoofdklasse hoort internationaal tot een van de beste competities ter wereld samen met de Duitse, Spaanse en Engelse.

In de Hoofdklasse strijden 12 teams om het Nederlandse landskampioenschap, dit wordt bepaald aan de hand van Play-offs aan het einde van het seizoen. Dan strijden de eerste 4 teams om het kampioenschap en om mee te mogen doen in de EHL (Europe Hockey League.)

Er zijn een aantal favorieten voor de titel en dat zijn de recordhouder aan titels Bloemendaal al hebben ze de laatste 8 jaar geen titel kunnen bemachtigen. Hiernaast zijn Kampong en Oranje Zwart grote kanshebbers met laatst genoemde de huidige titelhouder (2017/2018)

Wie gaat er volgens jou De Hoofdklasse hockey winnen in het seizoen 2022/2023?

Er zijn via onze bookmakers volop mogelijkheden om op de Nederlandse hockeycompetitie te wedden tegen de hoogste odds.

Vaak is het live wedden ook mogelijk zodat je de wedstrijd live kan volgen en tegelijkertijd er weddenschappen op kan afsluiten.

Bezoek Betcity.nl >

Wedden Euro Hockey League

In 2007 zijn ze begonnen met de Euro Hockey League waar 24 clubs uit 12 landen strijden om de beste in Europa te worden. Het is de opvolger van het legendarische toernooi de Europa Cup. Je zou de Euro Hockey League kunnen vergelijken met de Champions League bij het voetbal.

Waar kan je de Euro Hockey League volgen? De Euro Hockey League wordt vaak live uitgezonden bij de NOS en er zijn op de website van EHL livestreams te vinden. Het live wedden op hockey is dus zeker mogelijk en wordt ook aangeboden door onze bookmakers.

Nederlandse teams doen het altijd goed in de EHL met maar liefst 7 overwinningen in het 12 jarige bestaan van het toernooi. Je kan dus volop genieten van tophockey en er tegelijkertijd geld mee verdienen door er op te wedden.

Wedden Olympische spelen

Hockey is ook een sport die wordt beoefend op de Olympische Spelen. Het gokken op hockey tijdens de Olympische Spelen is super populair in Nederland, met name door de prestaties van onze Oranje mannen en vrouwen.

Wie herinnert zich niet de prestaties van Teun de Nooijer en zijn mannen in 1996 en 2000 toen ze twee keer achter elkaar de gouden medaille wisten te winnen. Via onze online bookmakers is het mogelijk om weddenschappen af te sluiten op alle wedstrijden van zowel de  hockey mannen als de vrouwen tijdens de Olympische Spelen.

Je kan veilig geld storten via Trustly en we bieden alleen bookmakers aan die legaal opereren op de Europese markt. Ze moeten verplicht de juiste licenties hebben en een onbevlekte geschiedenis.

De volgende Olympische Zomerspelen zijn in 2020 (uitgesteld naar 2021), gaan de Nederlanders dan weer zo goed presteren? Wij zullen weer veel goede hockey tips voor je hebben als het zover is bij sport gokken (.eu)

Betcity is de aanbevolen bookmaker met 5 sterren uit 5 voor het wedden op hockey.

[yasr_overall_rating size=”medium”]

(Aanbevolen door de redactie van Sportgokken.eu – Pieter Jansen (Bookmaker expert + jaren ervaring in de casino branche aan beiden kanten van het spectrum.)

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet je minimaal 24 jaar of ouder zijn.
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.