Wedden Oscars

Wedden op Oscars

Ieder jaar in Los Angeles, verzamelen alle mooie mensen van Hollywood zich om zichzelf en andere gouden-trofeeën uit te reiken en elkaar te vertellen hoe goed ze zijn – dit heet ook wel de Academy Awards. 

Het wedden op de Oscars (Acadamy Awards) is steeds populairder aan het worden – tegenwoordig kan je op alles wedden zo ook op de Academy Awards.

Fans van zowel cinema als het gokken hebben de mogelijkheid om deze twee passies te combineren in het Oscars wedden. Veel online bookmakers bieden de optie aan om te weddenschappen af te sluiten op wie er bepaalde awards gaan winnen.

Wie voorspel jij dat de grote winnaar gaat worden tijdens de Oscars?

Zet deze voorspelling nu om in echt geld via onze beste bookmakers waar je tegen de hoogste quoteringen op alles rond en om de Oscars kan wedden.

Wil je wedden op de Oscars (Academy Awards), wie gaat er beste acteur en actrice winnen?

Profiteer nu van het voordeel:

  • €50 freebet 
  • 50 gratis spins
  • Stortingsbonus van 100% bij casino
  • Maandelijkse promoties t.w.v. duizenden euro’s

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan Oscars weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Profiteer nu van een stortingsbonus ten waarde van €50 bij Bet365.)

Bookmakers Oscars

Als je een weddenschap wilt afsluiten op de Oscars heb je als eerste nodig.

De beste Nederlandse Oscars bookmakers met een groot aanbod van weddenschappen waar je Oscar verkiezing die je zoekt tussen staat.

Wij hebben ze geselecteerd op een aantal belangrijke criteria zoals:

  • Bonussen voor nieuwe spelers
  • Odds
  • Aanbod van Oscars weddenschappen
  • Promoties
  • Gebruikersvriendelijkheid website

(Al onze bookmakers opereren legaal op de Europese Markt en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks je winst weer veilig terug kan storten op je bankrekening.)

Bekijk alle bookmakers >

Welke weddenschappen kan je afsluiten op de Oscars?

Sommige online bookmakers bieden een groot aantal weddenschappen voor de Oscars aan, andere hebben wat minder – de meest voorkomende Oscar weddenschappen zijn:

Toekomstige winnaar

Sommige bookmakers bieden toekomstige weddenschappen aan op toekomstige Oscar winnaars zelf voordat de nominaties bekend zijn. De odds zijn hoger omdat het risico hoger ligt, maar de potentiële uitbetaling is ook hoger. Heb je een gevoel dat een bepaalde acteur gaat winnen, zet dan zo vroeg mogelijk in en dan kan je er veel geld mee verdienen.

Winnaar

De odds van de winnaars worden naar buiten gebracht zodra de nominaties bekend zijn, en laten je als punter kiezen en wedden op wie er in specifieke categorieën gaat winnen. Beste film en beste acteur zijn altijd beschikbaar om op te wedden – andere bookmakers bieden ook beste script, beste cinematografie en soms zelfs beste geanimeerde film (best screenplay, best cinematography, best animated feature).

Over/Under weddenschap

Als een film is genomineerd voor meerdere Oscars, dan kan je meestal inzetten op een over/under weddenschap. Hier zet je in als punter of een film meer of minder Oscars dan een bepaald nummer dat de bookmaker neerzet gaat winnen. Vaak is het meer dan 0.5 (1 Oscar dus) of minder dan 3.5 (maximaal 3 Oscars). De over/under weddenschap komt ook veel voor in het wedden op sport.

Prop bets (Proposition bets)

Deze weddenschappen gaan over alle randzaken tijdens de Oscars. Voorbeelden kunnen zijn hoe lang de Oscars duren, welke jurk welke filmster draagt, of er bepaalde selfies worden gemaakt, of er iemand uitglijd op het podium. Veel bookmakers gaan helemaal door het dolle heen en bieden enorm veel weddenschappen aan.

Hoe werkt het stemmen bij de Oscars?

Oscar winnaars worden gekozen door de leden van het Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Er zijn ongeveer 6000 leden in deze organisatie, 33% ervan zijn voormalige winnaars of genomineerden. De andere 67% zijn genomineerd door de huidige leden en worden door een stemming toegelaten in het Academy’s bestuur (ledenbestand).

In de meeste categorieën, worden de nominaties voor de Oscars bepaald door de leden van de bepaalde categorie. Als voorbeeld, regisseurs kiezen de nominaties voor de Best Director Oscar (beste regisseur). De beste film Oscar (Best Picture Oscar) wordt bepaald door alle leden – specifieke categorieën zoals buitenlandse films en documentaires worden bepaald door specifieke panels.

Wanneer de nominaties bekend zijn, mogen de leden stemmen in alle mogelijke categorieën. De resultaten worden dan bij elkaar opgeteld en bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Oscar televisie gala (wordt meestal gehouden in februari of maart.) Het winnen of zelfs genomineerd zijn voor een Oscar, vergroot vaak de omzet van een bepaalde film en mannelijke acteurs zien soms wel een salarisverhoging van wel 81%.

Voorspellen van Oscar winnaar

Sommige Academy Award winnaars komen uit het niets, maar de uitkomst kan vaak worden voorspeld met wat geduld en onderzoek. De beste plek om hiermee te starten zijn de Golden Globes en SAG. Als een film of acteur succesvol is in de aanloop naar de Oscars, is de kans dat ze ook een gouden beeldje mee naar huis nemen groot.

Hollywood houd van films met een goede boodschap, hou dit dus in gedachten als je wilt wedden op beste film. Zoek naar films over oorlog, slavernij en of de holocaust – de leden van de Academy hebben een gevoelige plek voor films waar veel “leed” in voorkomt.

Acteurs en actrices zitten vaak in een goede positie om een Oscar te winnen wanneer ze heel veel moesten “acteren”. We hebben het ook scenes waar veel geschreeuw of melodramatisch gedrag in voorkomt. Alles wat door Daniel Day- Lewis wordt gespeeld is een goed voorbeeld, ook rollen die gaan over verminking, handicaps of een knappe ster die lelijk wordt gemaakt.

Wil je direct beginnen met wedden op de Oscars 2023?

 De avond van de Academy Awards extra spannend maken?

Bij Bet365.nl is het mogelijk!

Meld je nu vrijblijvend aan bij Betcity en krijg als nieuwe speler een gratis weddenschap van €50Meld je hier gratis aan bij Bet365.

loader

Welkom op Sportgokken.eu

Om onze website te betreden moet u minimaal 24 jaar of ouder zijn.
Welke leeftijd heeft u?
De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Verder bevestigt u hiermee dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.
Sorry, we kunnen je (nog) geen toegang geven tot onze website.