Wedden op Tennis (Top 3 Bookmakers)

(Ge-update 25/09/2018)

Wat heb je nodig om online te gokken op tennis?

(Daar gaan we het straks over hebben, eerst even een inleiding, of scroll direct naar beneden voor Tennis Bookmakers)

We weten allemaal dat het al een tijdje geleden is dat we tennis successen hebben gekend in Nederland. Dat gaat al terug naar de dagen van Richard Krajicek (22 jaar geleden in 1996 won hij Wimbledon). 

Het vrouwen tennis is ook behoorlijk populair bij het mannelijke publiek, met schoonheden zoals Maria Sharapova (foto rechts/boven) en Ana IvanovicZe kunnen trouwens ook nog een aardig potje tennissen.

Nederland is eigenlijk bij uitstek een tennisland, er wordt veel gekeken en gegokt op tennis en mondiaal gezien is het natuurlijk een van de populairste sporten.

Wie zijn jouw favorieten voor het tennis seizoen 2018?

Het wedden op tennis is het gehele jaar mogelijk m.u.v. December kan je iedere dag wedden op kleine ATP toernooien tot de Grand Slams. 

 

Wil je Wedden op alle grote en kleinere Tennis toernooien van de grote Grand Slams tot de kleinere ATP World Tour?

Wie gaat de laatste tennis toernooien van het jaar winnen bij zowel de mannen of vrouwen?

Bij Mr Green vind je het grootste aanbod aan tennis weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

www.MrGreen.com

(Welkomstbonus voor nieuwe spelers gratis weddenschap van €50. Wedden op tennis is uitsluitend toegestaand vanaf 18+.)

 

Tennis Bookmakers

Wil je beginnen met online wedden op tennis?

Dan heb je de beste Nederlandse tennis bookmakers nodig.

Wij hebben deze geselecteerd en beoordeeld op een aantal belangrijke criteria zoals:

 • Aanbod van tennis weddenschappen
 • Hoogte van de quoteringen
 • Welkomst bonussen voor nieuwe spelers
 • Extra promoties
 • Gebruikersvriendelijkheid van de website
 • Stortingsmogelijkheden (iDeal wedden)

(Al onze bookmakers opereren legaal binnen de Europese Unie en zijn in het bezit van de benodigde licenties, zodat je straks veilig je winst kan terugstorten op je bankrekening.)

€50 Gratis Bet @Netbet

(Ja, aanmelden is gratis en snel. Wedden op tennis is uitsluitend toegestaan vanaf de leeftijd van 18+.)

 

Nederlandse Inbreng & verschil in banen

Toch hebben we in Nederland op dit moment aardig wat talenten rondlopen zoals Kiki Bertens en Robin Haase en blijft tennis een populaire sport.

Het is natuurlijk ook fantastisch om de titanenstrijd tussen Djokovic en Nadal te zien, of de technische hoogstandjes van Federer.

Wat tennis kijken nog leuker en interactiever maakt is het wedden op tennis. Je kan bijvoorbeeld al van te voren een winnaar aanwijzen wie Wimbledon gaat winnen of live wedden terwijl je aan het kijken bent.

Het live wedden is de laatste tijd veel populairder aan het worden, maar daar later meer over…

Er zijn zoveel mogelijkheden om op te wedden, je hebt de grote toernooien ook wel de Grand Slam genoemd dat zijn Wimbledon, US Open, French Open en Australian Open. Daarnaast heb je de ATP world tour die de hele wereld rondgaat en eindigt met het toernooi de ATP World finals.

Je kan normaliter van januari tot december altijd wel een toernooi vinden om op te wedden. (December is de rustmaand).

Verschil in tennis banen/courts (ondergrond):

 • Gras
 • Kunstgras
 • Gravel
 • Hardcourt

Iedere baan heeft weer andere specialisten, wat zorgt voor ontiegelijk veel verschillende mogelijkheden, dat is wat Tennis zo interessant en lucratief maakt om online op te wedden.

Bij het gokken op tennis komt veel kijken en er bestaat een aardige learning curve maar als je er eenmaal goed in bent kan je er bakken met geld mee verdienen, vooral als je de juiste online NL tennis bookmakers selecteert voor de juiste beloningen!

Feitje! Trouwens die tennissers verdienen ook niet slecht, het winnen van de ATP world finals levert al snel een miljoentje of €4 of 5 op!

 

Top 5 weddenschappen op tennis

Bij het tennis zijn er heel veel mogelijkheden om weddenschappen af te sluiten, het gehele jaar door zijn er kleine en grote toernooien. We leggen alvast de 5 populairste weddenschappen op tennis in detail voor je uit:

Wedstrijd winnaar

Dit is een hele simpele, je wedt op wie je denkt dat de wedstrijd gaat winnen. Speel je safe en kies je voor de favoriet dan heb je een kleine winst. Ben je af en toe van het risico’s nemen en heb je voor de outsider gekozen, dan wacht je een dikke pay-day.

Handicap wedden

Handicap wedden op tennis is een ideale mogelijkheid als de wedstrijd eigenlijk niet zo interessant is omdat je al weet wie er gaat winnen. Er zijn twee vormen van handicap wedden, set handicap wedden, game handicap wedden. We gaan als eerste game handicap wedden behandelen.

Game handicap wedden we leggen het duidelijk door middel van een voorbeeld.

Je concentreert dus alleen op het totale aantal gewonnen games in een wedstrijd. Snel een voorbeeldje om het duidelijk te maken. Robin Haase speelt tegen Djokovic en de eindstand is 23 games van Djokovic tegenover 15 games van Haase. Als je nu van te voren hebt gewed met een game handicap van +10 op Haase, dan eindigt Haase op 25 games en Djokovic op 23 en win je dus je weddenschap.

Set handicap wedden heeft hetzelfde principe als game handicap wedden alleen gaat het om sets in plaats van games.

Toernooi winnaar

Nu weer een simpele, je wed op diegene van wie jij denkt dat het tennis toernooi gaat winnen.

Correcte score

Je wed op bepaalde score, je kan het per set of per wedstrijd doen. Je moet dus de juiste score voorspellen waar een bepaalde set of wedstrijd mee eindigt. Dit is een zeer moeilijke weddenschap en daarom zijn de odds ook altijd zeer hoog.

Tip! Onze online bookmakers hebben zeer voordelige quoteringen voor deze weddenschappen, neem eens een risicootje en win die leuke vakantie met je vriendin waar jullie samen van droomden.

Set winnaar

Dit is een soortgelijke als match en toernooi winnaar. Alleen wed je nu op wie een bepaalde set wint. Deze weddenschap kan je alleen afsluiten bij het live wedden op tennis. Je kan hiernaast ook wedden op wie het volgende punt wint, let hierbij op dat je wel snel genoeg erbij bent en dat je uitzending geen vertraging heeft.

Hieronder even lachen om de genie Novak Djokovic.

 

Bij het wedden op tennis komen er veel verschillende factoren kijken, als je op lange termijn winnend weddenschappen wilt afsluiten moet je met een reeks van zaken rekening houden.

Wij hebben het artikel geschreven: Hoe geld te verdienen met Wedden op Tennis waar 6 basis punten staan die je zeker moet kennen voordat je begint met het gokken.

Zodra je wat ervaring hebt opgedaan, zal je steeds dieper in de materie gaan en daarmee ook merken dat je ROI (Return on Investment), via je ROI kan je berekenen hoeveel winst je over een bepaalde periode hebt gemaakt en met welke weddenschappen.

Win je bijvoorbeeld veel met het weddenschappen afsluiten op partijen waarbij een van de spelers in de vorige partij 5 sets heeft gespeeld? Dit zou wel eens met een reden kunnen zijn. Kijk hier voor de invloed van een 5 set partij bij het Wedden op Tennis…

 

Wedtips

Nu ben je als Tennis-Punter altijd op zoek naar goede mogelijkheden om te wedden. Het is niet makkelijk om zelf steeds weer goede weddenschappen te vinden, soms voelt het als zoeken naar een naald in een hooiberg.

Hier is de deal:

Zoals met alles in het leven, gaat het makkelijker als je samenwerkt, met meerdere mensen weet je nu eenmaal meer dan alleen.

Dus als je geen waardevolle weddenschap kan vinden, kan iemand anders dat misschien wel.

Hiervoor zijn er websites ontwikkeld waar mensen hun wed tips kunnen delen.

Deze tennis wed tips worden dan beoordeeld door andere mensen en vaak hebben ze een historie van eerdere tips, zodat je kan zien hoe waardevol en goed ze zijn (Gebruik wel altijd je eigen beoordelingsvermogen en ga niet blind op iemand zijn geschiedenis af).

Als er veel gebruikers dezelfde weddenschap gaan afsluiten, kan dit een indicatie zijn dat het een goede weddenschap is, het hangt van het format van de website af of je het kan zien.

Gebruik het vooral als leerschool voor jezelf en word niet lui, als je zelf de waardevolle weddenschappen kan herkennen en jezelf blijft verbeteren en pushen, is de kans groter dat je op lange termijn een winstgevende tennis-punter wordt.

Bekijk het wedden als een wetenschap en laat je gevoel niet teveel meespelen er zijn al heel wat mensen die jaarlijks miljoenen verdienen met het wedden op sport.

Wordt jij de Einstein van het Tennis-Gokken?

 

Welke tennistoernooien zijn er?

Nu dat je weet welke weddenschappen je kan afsluiten, wil je misschien weten welke tennis toernooien er zijn en wanneer.

Bij het wedden op tennis heb je veel verschillende keuzes in toernooien en competities, wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.

Hier kan je alle “tennis toernooien”  vinden en leggen we uit waar alle toernooien worden gehouden, hoeveel punten ze geven voor de ATP World Ranking en de toernooi opzet.

We hebben ook artikelen geschreven voor de serieuze tennis-punter die echt geld willen verdienen met het wedden op tennis.

Deze staan onder het kopje wedstrategie waar ook veel wed tips en waarde volle informatie staat voor overige sporten zoals voetbal etc.

(De Grand Slam toernooien staan op chronologische volgorde.)

 

Live wedden op tennis

Tennis is bij uitstek een sport op live op te wedden, het snelle spel, veel punten, enorm veel kleinere dingen in een partij waar je op kan wedden. Wie scoort het volgende punt? Wie wint de volgende game? Eindigt de partij in een tie-break? Hoeveel aces slaat Nadal?

Dit zijn maar een klein aantal voorbeelden van de opties die je hebt, het mooie van live wedden is ook dat je altijd de hoogste noteringen hebt en als je niet zeker weet wie de partij gaat winnen, dan kijk je het even aan en dan maak je pas je beslissing.

Bijna alle tennis wedstrijden worden op de Nederlandse televisie gratis uitgezonden al dan niet op de NOS, Ziggo of Sporza en mocht je het toch niet kunnen vinden zijn er altijd live streams te vinden bij de bookmakers en of op het internet.

 

Mobiel gokken op tennis

iphone7Sla je die ace op een belangrijk breakpunt? Gokken op tennis is tegenwoordig mega populair, een groot gedeelte van de mensen gokt tegenwoordig via de mobiele telefoon.

Lekker makkelijk waar je ook bent, het enige wat je nodig hebt is internet om een online weddenschap afsluiten. (Zo kan je lekker vanuit je luie zetel met je telefoon in de hand een online tennis wedje leggen.)

We hebben online bookmakers voor je geselecteerd die allemaal een mobiel versie van hun site hebben of zelfs een applicatie. Ze zijn allemaal Apple iPhone en Android device compatibel. Alvast succes gewenst met de weddenschappen.

We hebben je nu voldoende geïnformeerd om te beginnen met online gokken op tennis, de rest leer je wel spelenderwijs. Het enige wat je nog moet doen is je welkomst bonus pakken en een mooie weddenschap af sluiten.

Beste Tennis Bookmakers

 • Gratis weddenschap van €50
 • Nederlandse klantenservice
 • Groot aanbod weddenschappen
200% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 96%
Overzichtelijke website - 94%
Welkomst bonus - 96%
Promoties - 93%
Indruk - 94%
 • Gratis €50 weddenschap!
 • Overzichtelijke website
 • Vrijspelen op odds x 1.60
50% Tot wel €200
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 98%
Overzichtelijke website - 97%
Welkomst bonus - 98%
Promoties - 96%
Indruk - 97%
 • 100% Stortingsbonus
 • Snelle uitbetaling
 • Veilig & betrouwbaar
100% Tot wel €75
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 99%
Overzichtelijke website - 92%
Welkomst bonus - 96%
Promoties - 96%
Indruk - 95%
 • Welkomstbonus van €100
 • Hoge quoteringen
 • Nederlandse bookmaker
100% Tot wel €100
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 97%
Overzichtelijke website - 94%
Welkomst bonus - 100%
Promoties - 94%
Indruk - 96%
 • Welkomstbonus van €110
 • Fijne website
 • Belgische spelers toegestaan
100% Tot wel €110
Mobiel beschikbaar
Noteringen - 95%
Overzichtelijke website - 93%
Welkomst bonus - 100%
Promoties - 91%
Indruk - 94%