Wedden op AZ – SC Cambuur | Eredivisie 2023 | Odds Boost x50!

Dit weekend spelen AZ Alkmaar en SC Cambuur in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar. Beide ploegen lieten in de vorige speelronde dure punten liggen en zijn gebrand om die uitglijders zaterdag te herstellen. AZ vanwege de titelkansen en Cambuur voor lijfsbehoud. Voorspel de winnaar van dit duel en scoor hoge Eredivisie odds via Sportgokken!

Statistieken AZ Alkmaar – SC Cambuur

Het zat beide clubs afgelopen weekend niet mee. AZ Alkmaar wist in de Kuip koploper Feyenoord niet te verslaan (2-1) en keerde terug naar Alkmaar met nul punten. Hierdoor verloren de Alkmaarders de tweede plaats in de competitie dat door Ajax werd overgenomen. Ook SC Cambuur verloor in de 22ste speelronde van de Eredivisie. De derby van Friesland tegen sc Heerenveen ging met 1-2 verloren. Cambuur staat nog altijd achttiende in de Eredivisie.

De laatste keer dat AZ en Cambuur elkaar ontmoetten was op 28 augustus 2022. De ploegen waren op die dag even sterk in het AFAS Stadion. De wedstrijd eindigde zoals het begin met 0-0.

Wedden op AZ Cambuur 2023 doe je via Betcity:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €50 freebets
  • x 50, x 100 odds boosts
  • Hoogste odds bij het wedden op voetbal
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan AZ Cambuur weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Betcity.)

 

Favoriet bij AZ Alkmaar – SC Cambuur

De Nederlandse online goksites verwachten dat AZ Alkmaar deze wedstrijd gaat winnen. Dat is hard nodig om in de top drie van de Eredivisie te blijven. Ook Cambuur kan een driepunter goed gebruiken. De ploeg uit Leeuwarden heeft dertien punten en vecht tegen degradatie.

Een kat in het nauw, maakt rare sprongen en dat kan zaterdag ook het geval zijn met Cambuur. Voetbalpunters kunnen flink scoren als de Friese ploeg wint, want de goksites verwachten dat de drie punten in Alkmaar blijven.

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om je nog at meer informatie te geven om een correcte voorspelling te kunnen droppen bij jouw favoriete Sportbooks, laten we de hoofdrolspelers zelf aan het wordt. Sportgokken zocht de media af om te weten wat de trainers van AZ Alkmaar en SC Cambuur verwachten van de komende wedstrijd.

Pascal Jansen (trainer AZ Alkmaar): “Herstellen voor duel SC Cambuur”

“We hadden vorige week tegen Feyenoord een punt moeten pakken en met die uitslag de bus in moeten stappen. Wij hebben nog niet over de titel gesproken, maar het is natuurlijk wel vervelend dat je op deze manier punten verspeelt. We moeten nu herstellen en rustig verder met onze missie. Zaterdag wacht ons de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.”

Sjors Ultee (trainer SC Cambuur): “We richten ons op wedstrijd AZ Alkmaar”

“Je hoeft mij niet te vertellen dat we er slecht voorstaan. Het is vervelend en we zijn ons ervan bewust, maar op basis van inzet kan je niemand een verwijt maken. We moeten ons richten op AZ in Alkmaar. We hebben als team nog een lange weg te gaan.”

 

Wat zeggen de bookmakers? | Odds AZ Cambuur

Bij de online bookmakers scoor je in het 1×2 spelsysteem de hoogste pre-wedstrijd quoteringen als je inzet op winst van SC Cambuur. De odds lopen bij een zege van de Friese ploeg op naar x12.50 keer het wedbedrag dat gestort is bij de goksites.

Eindigt de wedstrijd in Alkmaar in een gelijkspel? Dan keren de Nederlandse bookmakers tot maximaal x6.10 keer het stortingsbedrag uit aan voetbalpunters die hierop gokten in de pre-fase.

Een overwinning van AZ Alkmaar heeft de hoogste winstkansen. De Sportbooks keren voetbalpunters tot maximaal x1.28 keer het wedbedrag uit als de Alkmaarders de punten in eigen huis houden. Check de actuele odds en deals op Sportgokken!

 

Odds boost Betcity AZ Cambuur

Nu 50x je inzet voor winst Cambuur! Odd was: x 1.79! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Nu 50x je inzet voor winst AZ! Odd was: x 4.75! Odd is: x 50.00 (alleen voor nieuwe spelers) <–

Speel slimmer bets Betcity voor het duel in de Eredivisie tussen Cambuur en AZ

Bezoek Betcity.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler boosted odds x 50 of x 100 bij Betcity op de wedstrijd AZ Cambuur).

 

Wedden op AZ Alkmaar

AZ Alkmaar wordt in ons land en daarbuiten steeds meer als topclub van Nederland gezien. Er wordt dan ook steeds meer gewed op wedstrijden van de Alkmaarse club. De wedstrijd quoteringen bij een wedstrijd van AZ zijn vaak net zo aantrekkelijk als bij de duels van Ajax, PSV of Feyenoord.

Ook dit seizoen draait AZ Alkmaar weer mee in de top van de Eredivisie. De ploeg laat soms nog wat steken vallen en kleinere clubs profiteren er dan graag van. Hoe gaat dat dit weekend in het AFAS Stadion verlopen? Maak op tijd een weddenschap als je speelt in de pre-fase of kom live gokken via Sportgokken.eu!

 

Waar en wanneer is AZ Alkmaar – SC Cambuur

De Eredivisie wedstrijd AZ Alkmaar – SC Cambuur wordt op zaterdag 2 februari gespeeld. Het duel in het AFAS Stadion te Alkmaar begint om 20:00 uur. Dit is het moment dat wedkantoren overgaan van pre-odds naar live betting odds.

Live wedden op AZ – Cambuur kan tot het laatste fluitsignaal in Alkmaar. Voor welke wedoptie jij ook kiest, sla je slag via Sportgokken!

 

Verantwoord gokken

Meespelen met AZ Alkmaar – SC Cambuur maakt het volgen van de wedstrijd nog leuker, maar is niet zonder risico’s. Je kan je inleg verliezen en daarom is verantwoord gokken op voetbal heel belangrijk.

Bezoek het Sportgokken kenniscentrum op deze website voor meer informatie over bookmakers, spelopties en stortingsvoorwaarden die komen kijken bij het online wedden op voetbal.

Ga naar de Sportgokken bookmakers pagina en scoor de beste odds bij AZ – Cambuur >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader