Wedden op Julianna Pena – Amanda Nunes | UFC 277

Op zaterdag 30 juli wordt in het American Airlines Center in Dallas (Texas USA) de UFC 277 georganiseerd. De Main Card tijdens dit vechtersgala is de confrontatie tussen Julianna Peña en Amanda Nunes. Sportgokken heeft de beste odds en deals voor het Main Event van UFC 277: Peña vs. Nunes!

Statistieken Peña vs. Nunes

Voor de statistieken pakken we fighting cards van beide vrouwen erbij. En dan zien we al snel dat dit gevecht een rematch is van de titelstrijd in deze gewichtsklasse. Peña is de huidige kampioene en Nunes een voormalig vedergewicht kampioene. Kortom: een bijzonder spannende strijd!

De inmiddels 32-jarige Peña begon haar loopbaan in de ring al in 2009 en vocht sindsdien vijftien gevechten uit. Elf ervan won ze. Opvallend: slechts driemaal pakte ze de winst door een KO uit te delen.

De 34-jarige Nunes begon haar carrière een jaartje eerder dan Peña. De Braziliaanse heeft 26 MMA gevechten achter haar naam staan. In 21 gevallen stapte ze als winnaar uit de ring. Liefst dertien maal was dat dankzij een knock-out.

Wedden op Amanda Nunes Julianna Pena 2022 doe je via Bet365:

Maak nu gebruik van de volgende voordelen:

  • €20 freebet
  • €100 welkomstbonus
  • Hoogste odds bij het UFC wedden
  • 100% stortingsbonus als nieuwe speler
  • Promoties van tienduizenden euro’s per maand

Bij Bet365.nl vind je het grootste aanbod aan UFC Fight Night 277 weddenschappen tegen de hoogste quoteringen.

Bezoek Bet365.nl >

(Ontvang nu als nieuwe speler een stortingsbonus van 100% tot €100 bij Bet365.)

 

Favoriet bij Peña vs. Nunes

De goksites zien Nunes als de torenhoge favoriet voor dit ‘revanche’ gevecht tussen de twee kopstukken uit deze MMA gewichtsklasse. Nunes heeft meer ervaring, meer overwinningen en steekt in een betere vorm gezien de laatste uitslagen van beide dames.

De gokwebsites die Peña als underdog bestempelen gaat best ver in de bookmakersbonussen. Zo levert een overwinning van de Amerikaanse al snel drie keer je inzet op! En daarmee wordt een gokje op Peña toch wel weer heel aantrekkelijk!

 

Wat zeggen de hoofdrolspelers zelf?

Om je maximaal voor te bereiden op een UFC weddenschap laat Sportgokken ook altijd de hoofdrolspelers aan het woord. Wij zochten op wat Peña en Nunes in media zeggen over hun aanstaande onderlinge duel.

Julianna Peña: “Ik kan niet op wachten om Nunes op te vreten als een koekje”

“Die gigantische vuist van haar? Daar lach ik om! Ik ga er vol in en dan heeft ze niks aan de grote lompe handen. Ik kan er niet op wachten om haar op te vreten als een koekje. Normale mensen zouden bang van Nunes worden, maar ik niet. Ik heb er juist ontzettend veel zin in. Ik ben een muur die niet omver geblazen kan worden en ik zal Nunes koste wat kost tegen de vlakte krijgen alsof ik een houthakker ben die bomen omhakt.”

Amanda Nunes: “Jullie zullen in de ring zien dat ik de sterkste ben”

“The Lioness is hongerig dan ooit en ik ben er klaar voor om een einde te maken aan het bewind van Peña. Zij is als een blaffende hond, die bijten niet. De vorige keer zei ze ook dat ze wel even van mij ging winnen, maar we zullen zien wie straks de zege pakt. Ik maak er verder geen woorden aan vuil. Jullie zullen in de ring zien dat ik de sterkste ben.”

 

Wat zeggen de bookmakers | Odds Julianna Pena vs. Amanda Nunes

Bij de Nederlandse, legale bookmakerkantoren waar je op UFC gevechten kunt inzetten wordt er al flink ingezet op deze partij tussen deze twee felle tantes. Een winnende weddenschap op favoriet Nunes levert bij de top bookmakerskantoren een maximale bookmaker bonus van x1,38 keer het gekozen wedbedrag op.

UFC punters die kiezen voor een gokje op underdog Peña kunnen daarmee flink scoren. De bookmakers worden knock-out geslagen als de Braziliaanse dit gevecht als winnaar beëindigt. De maximum uitbetaling kan namelijk oplopen tot maar liefst x3,20 keer het ingezette gokbedrag op de ‘The Venezuelan Vixen’.

 

Wedden op MMA: Julianna Pena vs Amanda Nunes 2

Het Wedden op UFC gevechten zorgt voor een extra kick tijdens het volgen van de wedstrijden in deze MMA cyclus. De confrontatie Peña vs. Nunes is een uitstekende kans voor UFC punters om flink te scoren. Want als jij de juiste winnaar weet aan te wijzen scoor je sowieso een lekkere winstbonus bij de top wedkantoren!

Check onze betsites voor de laatste odds en deals van de UFC wedkantoren en plaats je Bet in de Sportsbooks van de Nederlandse, legale UFC bookies!

 

Waar en wanneer is Peña vs. Nunes

Het gevecht Peña vs. Nunes in het vrouwen Bantamgewicht staat op de rol voor zaterdag 30 juli en geldt als Main Event. Dit betekent dat het geprogrammeerd staat achter een aantal andere partijen. Afhankelijk van de duur van die gevechten wordt het tijdstip bepaald waarop de dames de ring instappen.

Wees dus op tijd met het droppen van je voorspelling of log in tijdens het gevecht om via live betting odds je slag te slaan via Sportgokken.eu!

 

UFC voorspellen? Speel veilig!

Veiligheid staat bij UFC altijd voorop en dat geldt ook bij het online gokken op UFC. Kies namelijk altijd voor legale bookmakers die een licentie hebben om in Nederland sportweddenschappen aan te bieden.

Check het kenniscentrum van Sportgokken voor een actueel overzicht hiervan. Lees ook 24/7 de reviews van de bookies die momenteel actief zijn in ons land en kies de gokaanbieder die het beste bij jou past!

Ga naar onze bookmakers pagina en scoor de beste deal bij het UFC 277 gevecht Peña vs. Nunes >>

Bekijk alle bookmakers >

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

loader